top of page
macbook-mockup-smnp.png
Play icon.png

SeeMe-nopause

Voor SeeMe-nopause hebben wij een complete identity ontwikkeld van naam, logo, huisstijl, positionering, fotografie & social media content incl. campagnes tot het ontwikkelen en bouwen van een volledig platform. De coming soon pagina is nu alvast in de lucht: www.seemenopause.com

Nieuw platform & complete identiteit

Nieuwe logo.png
A+ CONTENT

Codam

Codam bereidt de nieuwe generatie voor op de banen van vandaag en morgen. Met een aanpak die op veel vlakken anders is dan die van een reguliere onderwijsinstelling, bieden zij een kwalitatief hoogstaande opleiding tot software engineer die toegankelijk is voor een zo groot mogelijke en diverse groep mensen. Codam is opgericht vanuit de stichting van de founder van TomTom. Voor Codam voeren we verschillende campagnes op Facebook & Instagram om de bekendheid van Codam in de doelgroep te vergroten.

Social media campagnes

logo_codam_black_2022.png
Elegant Mockup Preview Design Catalog Instagram Post.png
Play icon.png

E-commerce content

Voor onderstaande merken ontwikkelden wij beelden voor e-commerce om de consument beter tot aankoop te verleiden. Juist omdat bij online winkelen het personeel ontbreekt voor goed advies, is er daarvoor meer nodig dan een simpel, statisch packshot. Wij ontwikkelden voor deze merken lifestylebeelden voor meer merkbeleving op het online schap en beelden met USP's en relevante productinformatie om de conversie te boosten. 

Logos_overzicht-01.png
EHEALTH
abn_1.png

ABN AMRO Foundation

Tijdens de eerste briefing gaf onze klant aan: denk compleet "Out of the box", daarna kunnen we het altijd weer downsizen. Dit leverde het mooie concept "Imagination" op, een sterk loyalty programma voor uiteenlopende doelgroepen binnen de sport.

Het maakt niet uit waar je wieg heeft gestaan. Je kunt worden wie of wat je wilt, de opleiding volgen waarmee je je droombaan kunt vinden en de sport uitoefenen waar jij gelukkig van wordt!

Als je echt iets wilt, moet je van dromen naar doen gaan. Het formuleren van concrete doelen gaat je daarbij helpen...

Ontwikkel je persoonlijke vaardigheden

en haal je doelen!

2560px-ABN-AMRO_Logo_new_colors.svg.png
ABN AMRO
DOKTERONLINE

eHealth Ventures Group

Voor eHealth Ventures Group hebben we een compleet nieuwe corporate identity ontwikkeld: van logo, fotografie, brand book, volledig nieuwe corporate website met heldere positionering tot social media content. Zo kunnen zij zich weer volledig focussen op hun e-commerce platformen en producten voor een beter welzijn voor de consument.

Nieuwe corporate identity

Logo_def_fc_photoshop kopie_edited.jpg
IPHONE MOCKUP_EHVG.png

Dokteronline

Dokteronline is een platform waarop mensen gemakkelijk online een artsconsult of behandeling kunnen krijgen voor een eenvoudige zorgvraag. Voor Dokteronline voeren we verschillende campagnes op Facebook en Instagram. Inmiddels zijn we ook volop aan de slag met TikTok- advertenties voor Dokteronline in Duitsland.


TikTok biedt veel kansen voor adverteerders, zeker omdat de CPM nog een stuk lager ligt dan op andere social mediaplatformen. Ook de doelgroep 25-50 jaar neemt een steeds groter aandeel in binnen TikTok. 

Social media campagnes

DOKTERONLINE.png
Dagravit-01.png

Dagravit

Voor Dagravit ontwikkelden wij beelden voor e-commerce om de consument beter tot aankoop te verleiden. Juist omdat bij online winkelen het personeel ontbreekt voor goed advies, is er daarvoor meer nodig dan een simpel, statisch packshot.

Wij ontwikkelden voor Dagravit een merkvideo, lifestylebeelden voor meer merkbeleving op het online schap en beelden met USP's en relevante productinformatie om de conversie te boosten. 

E-commerce content

dagravit_edited.png
DAGRAVIT

ROTER

Voor ROTER ontwikkelden wij beelden voor e-commerce om de consument beter tot aankoop te verleiden. Juist omdat bij online winkelen het personeel ontbreekt voor goed advies, is er daarvoor meer nodig dan een simpel, statisch packshot.

Wij ontwikkelden voor ROTER een merkvideo, een productvideo, lifestylebeelden voor meer merkbeleving op het online schap en beelden met USP's en relevante productinformatie om de conversie te boosten. 

E-commerce content

roter.png
Dampo-01.png

Dampo

Voor Dampo ontwikkelden wij beelden voor e-commerce om de consument beter tot aankoop te verleiden. Juist omdat bij online winkelen het personeel ontbreekt voor goed advies, is er daarvoor meer nodig dan een simpel, statisch packshot.

Wij ontwikkelden voor Dampo een merkvideo, lifestylebeelden voor meer merkbeleving op het online schap en beelden met USP's en relevante productinformatie om de conversie te boosten. 

E-commerce content

Logo_dampo.png
ROTER
DAMPO

Bodyindustrie

Voor Bodyindustrie hebben we een compleet nieuwe identity ontwikkeld: van logo, fotografie, brandbook, volledige nieuwe website met een heldere positionering tot social media content en outdoor communicatie. Zo kunnen zij zich weer volledig focussen op het werven van nieuwe leden en het uitbreiden van de sportschool ;-).

Nieuwe identity en website

BODYINDUSTRIE_edited.png
mockup website laptop.png

ABC Amigos

Voor ABC Amigos hebben wij een complete branding ontwikkeld, van logo, huisstijl, kleding tot een volledige nieuwe website met een heldere positionering tot social media en outdoor communicatie. Op deze manier kunnen zij zich volledig focussen op het werven van nieuwe leden, het aanvullen van hun vrijwilligers en binnenhalen van sponsors ;-).

Branding & website

logo amigos.png
GRACEANDUS

Grace&Us

Grace&Us is een online platform van Anouk Smulders dat vrouwen samenbrengt en waar echte verhalen worden gedeeld. Voor dit platform ontwikkelden wij het redesign en de bouw van de website.

Websitebouw & redesign

GRACE_US.png
Logo_Anouk_white_edited.png
grace_cover_desktop.png
YOUSO

Natterman

Voor Natterman ontwikkelden wij beelden voor e-commerce om de consument beter tot aankoop te verleiden. Juist omdat bij online winkelen het personeel ontbreekt voor goed advies, is er daarvoor meer nodig dan een simpel, statisch packshot.


Wij ontwikkelden voor Natterman een merkvideo, lifestylebeelden voor meer merkbeleving op het online schap en beelden met USP's en relevante productinformatie om de conversie te boosten. 

E-commerce content

Natterman_Logo_WEB_Blue.png
Play icon.png
NATTERMAN
Youso_cover.png

Youso Skincare

Voor Youso, een nieuw e-commerce platform voor huidverzorging, ontwikkelden we de brandlook & brand story, het webdesign, logo en fotografie.

Branding & webdesign

Youso_Logo_Final.png
MENSAM

Mensam

De Mensam Stoma-kit is een hulpmiddel om stomadragers sociaal mobieler te maken.

Voor Mensam hebben we een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld van logo tot fotografie en film. Ook ontwikkelden we diverse social media campagnes voor Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië en hebben we influencers ingezet (o.a. een bikini-model met stoma) om de bekendheid van Mensam in de doelgroep te vergroten en het taboe rondom stoma’s te helpen doorbreken.
 

 

Branding, social media-campagnes, influencer marketing

Mensam_logo.png

STAY AHEAD OF THE DIGITAL GAME

SOFTWARE BASTARDS

Software Bastards

Zij zijn goed in techniek en lastige IT-vraagstukken, wij in branding & positionering. En dat laatste is dus precies waar we voor deze stoere Bastards aan hebben gewerkt. Een definiëring van de why, how & what, een opfrissing van de website, content creatie en social media-strategie. En we gingen letterlijk samen de lucht in, om vanuit straaljagers te fotograferen voor hun nieuwe huisstijl, geïnspireerd op de film Top Gun (de film met Tom Cruise over straaljagerpiloten. Wie kent hem niet;)?!

Positionering, branding & webdesign

Software_Bastards-1.png
MISSIONPOSSIBLE

MISSION :
POSSIBLE

Branding & webdesign

Voor Mission : Possible, ontwikkelden wij een nieuw e-commerce platform voor ondernemers, inclusief de naam, de brandlook & brand story, het webdesign, logo, fotografie en video.

Logo_Mission_Possible-01.png
DE VERZILVERAAR
bottom of page