top of page
RedFingerprint-MidRes 45.jpg

Over ons

Path 25.png

Wij zijn een groeipartner voor 

ambitieuze merken

Wij nemen onze jarenlange expertise in business development, e-commerce, data en online marketing mee jouw organisatie in.

 

Bij Red Fingerprint hebben we allemaal onze eigen talenten en ervaringen die we bundelen om uit te blinken in verschillende aspecten. Van strategie tot creatie. De ene dag zitten we rond de tafel voor een positioneringsvraagstuk of een e-commercestrategie, terwijl we de andere dag bezig zijn met ideeën voor een social campagne. We zijn een klein team, maar dankzij ons netwerk van talentvolle freelancers en onze technische partners kunnen we voor elke opdracht of vraag de juiste expertise bieden. Met onze scherpe blik en pragmatische aanpak helpen wij groeidoelstellingen te realiseren. We combineren onze operationele digitale expertise en strategie om bedrijven te helpen met het definiëren en realiseren van visie voor hun online kanalen. Altijd met een doordachte aanpak en onze kenmerkende snelheid.

RedFingerprint-HighRes 20_0,5x.png
RedFingerprint-Lowres 16.jpg

Van social media tot
e-commerce

Wij richten ons op de hele customer journey:
van een unieke branding en creatieve storytelling campagnes op TikTok tot de juiste strategie en executie om te groeien op marketplaces als Amazon, via DTC, social commerce of online retail.

bottom of page