top of page

Digitale oplossingen Health

De druk op zorg neemt al jarenlang toe, waardoor een zogenaamd zorginfact dreigt. Wij geloven dat digitale oplossingen een deel van die druk kunnen wegnemen in de zorg. Denk aan een online huisartsenbezoek voor milde klachten of bijvoorbeeld een app om een afspraak bij de fysiotherapeut te maken. Met onze achtergrond in consumer health willen we een bijdrag leveren om de druk op zorg te verminderen met slimme digitale oplossingen.

DOKTERONLINE_LAPTOP_MOCKUP 2.jpeg
SeeMe-Nopause-HighRes 16 - kopie.jpg

Case: SeeMenopause

Met veel plezier hebben we meegewerkt aan de ontwikkeling van een e-commerce platform voor vrouwen in de overgang: SeeMenopause.com. Hier kunnen vrouwen terecht voor door artsen goedgekeurde medische informatie en voor middelen om hun klachten te verlichten. In Nederland voor kwalitatieve supplementen, in Duitsland ook voor receptmedicatie, via een online amnese met check van een arts service en een online apotheek.

Van strategie tot bouw

Voor SeeMe-nopause hebben we, vanuit data over de behoefte van vrouwen in de overgang, de customer journey en benodigde functionaliteiten van het platform bepaald, de positionering, missie en visie uitgewerkt, een naam, huisstijl, logo en webdesign ontwikkeld, de bouw van de website begeleid en de social media campagnes opgetuigd en begeleid.

Ook behoefte aan een digitale zorgoplossing?
Neem contact met ons op. 

SeeMe-Nopause-HighRes 26.jpg
bottom of page